GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Általános kérdések

Mi a BookGoodLook?

A BookGoodLook egy internetes szépítkezési időpontok foglalására hivatott platform, ahol az internet segítségével időpontot foglalhatsz magadnak a kívánt szalonodba bárhol, bármikor.

Hogyan működik a BookGoodLook?

Egész egyszerűen, mindössze ki kell keresned egy megadott dátumra egy időpontot. A keresést részletesebbé teheted, ha megadod a kívánt szolgáltatást is. Ez abban segít minket, hogy meg tudjuk neked mutatni az optimálisan illeszkedő időpontokat. Amikor sikerült találnod egy megfelelő időpontot, lefoglalhatod az interneten keresztül. Végül kapni fogsz egy foglalást megerősítő e-mailt.

Ti egy kuponokat értékesítő portál vagytok?

Nem, nem vagyunk! Nálunk nincsenek kuponok. A fizetés közvetlenül a szalonban történik, te pedig az időpontodat online foglalod le.

Mikor jön a BookGoodLook az én városomba?

Dolgozunk rajta, hogy a BookGoodLookot lehetőleg mindenütt tudjuk kínálni. Iratkozz fel egyszerűen a Newsletter, azzal tudunk téged informálni az újdonságokról.

Hogyhogy nincsenek mindig elérhető időpontok minden szalonban?

A szalonok mindig az egyéni kihasználtság alapján állítanak be szabad időpontokat. Így hát érdemes rendszeresen megnézni a BookGoodLookon az elérhető időpontokat.

Ismerek egy szalont, amelyik szívesen csatlakozna.

Ennek örülünk! Írj kérlek egy e-mailt nekünk az info@bookgoodlook.hu e-mail címre, hogy fel tudjuk venni veled, valamint a szalonnal a kapcsolatot.

Hogyan válhatok partnerszalonná?

Egyszerűen csak jelentkezz e-mailen az info@bookgoodlook.hu. e-mail címen és aztán rögtön kapcsolatba lépünk veled.

A folyamat zajlásának menete

Mely szolgáltatásokat vehetem igénybe?

Minden szalon meghatározza az egy időpontra jutó maximális szolgáltatások összességét. Ez az a szolgáltatás/Ezek azok a szolgáltatások, melyek az időkorlátokat maximálisan kitöltik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden szolgáltatást igénybe kell venned egy időpontnál. Az egyéni megbeszélések egy időpontnál lehetségesek, sőt, a tisztánlátás végett kívánatosak.

Honnan tudja a szalon, hogy lefoglaltam egy időpontot?

A szalon e-mailen keresztül kapni fog egy foglalást megerősítő üzenetet, mely minden szükséges információt tartalmazni fog az időpontról.

Én is részesülök egy megerősítésben, miután megtettem a foglalásomat?

Igen, természetesen. Kapni fogsz egy foglalási megerősítést minden releváns információval a foglaláskor megadott e-mail címedre. Amennyiben nem kapnál e-mailt, ellenőrizd kérlek a spam mappát. Amennyiben ott sincs semmi, akkor légy szíves, fordulj rögtön segítségért az info@bookgoodlook.hu e-mail címhez.

Ki tudok törölni egy már lefoglalt foglalást?

A szalontól függően bizonyos idővel az időpont esedékessége előtt kitörölhetsz egy már lefoglalt foglalást. A foglalási megerősítésedben találni fogsz egy linket, amivel az időpontot könnyedén és gyorsan törölni tudod. Amennyiben nem jelensz meg egy lefoglalt időpontnál a helyszínen, akkor a szalonnal való korrektségből kifolyólag ki kell zárnunk a jövőbeli foglalásokból.

Mi történik akkor, ha nem tudok időben megérkezni az időpontra, és késve érkezem?

Arra kérünk, érkezz meg időben. Egy esetleges késés esetén előfordulhat, hogy a szalon már nem tudja felkínálni az időpontot.

Elküldhetek egy másik személyt saját magam helyett a szalonba? Átruházható a foglalásom?

Nem, a foglalásod nem átruházható.

Hogyan bizonyosodhatok meg arról, hogy minden működni fog?

Kezeskedünk afelől, hogy átláthatóságot biztosítsunk, ami az események akadálymentes lefolyásához szükséges. Amennyiben további kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen, telefonon vagy a társadalmi hálón elérhető csatornáinkon keresztül. Rögtön válaszolni fogunk.

Hogyan tudok értékelni egy szalont?

Az időpontod után kapni fogsz egy kiértékelési lehetőséggel ellátott e-mailt. Ott a szalont mind csillagokkal, mind szövegesen értékelheted. Nagyon örülünk az értékeléseknek, mivel ezek a jövőbeli vendégeink döntését megkönnyítik.

Van a foglalásnak díja?

A szolgáltatásunk díjmentes.

Hova kell fordulnom sürgős kérdés esetén?

E-mailen keresztül az info@bookgooodlook.hu címhez.