Adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezések

Általános

Magánszférád védelme fontos számunkra. Adataid felhasználásáról az alábbiakban kapsz tájékoztatást. Ezúton tájékoztatunk, hogy az interneten keresztül történő adatátvitel (pl.: e-mailben való kommunikáció) során biztonsági rések keletkezhetnek. Az adatok harmadik személy elleni, rés nélküli védelme nem lehetséges.

Személyes adatok

A személyes adatok azok az adatok, amelyek egy természetes személyhez közvetlenül hozzárendelhetőek. Ide tartozik például:

  • Vezeték- és keresztnév
  • E-mail cím
A www.bookgoodlook.com nem kéri automatikusan személyes adatait. Kizárólag a hírlevélre való feliratkozás vagy a www.bookgoodloook.com oldalon található szolgáltatások lefoglalása igényel személyes adatok megadását. Az adatok az előre összeállított online nyomtatvány formájában kerülnek megadásra.

Hozzájárulás az adatok feldolgozásához

A www.bookgoodlook.com a Felhasználók személyes adatait (kizárólag a foglalással kapcsolatos felhasználói adatokat) a foglalás lebonyolításához dolgozza fel. A Felhasználó ezúton kifejezetten hozzájárul, hogy a Felület a foglalási folyamat során megadott személyes adatait információk, reklámok és ajánlatok elektronikus kiküldéséhez, a foglalási magatartás megállapításához, valamint ügyfél-elégedettség felméréséhez (elektronikus kérdőíven és telefonos kapcsolatfelvételen keresztül) dolgozza fel. A Felhasználó kifejezetten hozzájárul a fent megnevezettek elektronikus postai úton/ e-mailben történő, illetve telefonos kapcsolatfelvétel útján végbemenő kiküldéséhez. A hozzájárulás a Hírlevélben bármikor, ingyenesen visszavonható.

Hírlevél

Amennyiben feliratkoztál a Hírlevélre, minden egyes Hírlevélben lehetőséget van egy kattintással leiratkozni róla.

Harmadik fél és a Felhasználó hozzáférési joga

Harmadik fél hozzáférési joga

A www.bookgoodlook.com felülete egyedi esetekben helyi, állami, nemzeti és nemzetközi hatóságoknak jogilag és törvényileg is köteles az adatokról információt szolgáltatni. Ezenkívül a Felület Felhasználóinak és Partnervállalatainak illegális tevékenységektől való védelme érdekében a www.bookgoodlook.com felülete fenntartja magának a jogot arra, hogy információkat adjon harmadik fél számára. Ez az alábbi esetekben érvényes

  • Illegális tevékenységek gyanújának vizsgálata
  • Illegális tevékenységek tisztázása
  • Védőintézkedések miatti találkozók illegális tevékenységek elhárítása érdekében

A Felhasználó hozzáférési joga

A Felhasználók a személyes adatokat illetően díjmentes hozzáférési joggal rendelkeznek. A Felhasználók az info(a)bookgoodlook.com e-mail címen küldhetik el adatfrissítési kérelmüket és érvényes fényképes igazolványukat. Mindez levél formájában is megtehető: mRaP GmbH, 3250 Wieselburg, Pulvermühlweg 11.

Kiigazításra vagy törlésre való jog

Minden Felhasználó rendelkezik a személyes adatainak kiigazítására vagy törlésére vonatkozó joggal. Ez a www.bookgoodlook.com oldalon teljes mértékben díjmentes. Ilyen esetben a Felhasználók az info(a)bookgoodlook.com e-mail címre küldhetik el ilyen jellegű kérésüket.

Változások az Adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezésekben

A Felület fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, indoklás nélkül módosítsa az Adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezéseit. A Felhasználó beleegyezik, hogy az Adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezések módosításáról az általa megadott e-mail címre kiküldött üzenetben kapjon értesítést. Amennyiben a Felhasználó az üzenet megérkezésétől számított 2 héten belül e-mailben vagy írásos levélben nem jelzi ellenvetését, elfogadja a módosításokat. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a változtatásokat, a Felület további használata nem lehetséges. A Felület a módosítás bejelentésekor a Felhasználókat a kéthetes fellebbezési határidőre köteles figyelmeztetni.


Az Adatvédelemmel kapcsolatos rendelkezések kelte: 2014. 07. 31.